HALUAMME

VARJELLA

TÄTÄ LUOMAKUNTAA, MISSÄ ELÄMME.

Ilmaston lämpeneminen. Hiilidioksidipäästöt. Tehotuotanto.

Emme ole ihmisinä onnistuneet niin hyvin kuin olisi pitänyt. Jumala on antanut meille tehtävän viljellä ja varjella tätä kaunista luomakuntaamme.

Meillä on vielä pitkä elämä edessä ja jotain on tehtävä. Siksi me haluamme toimia osaltamme vastuullisesti sekä näyttää mallia.

1) Käyttämämme webhotelli sekä muu palvelintila käyttää uusiutuvaa energiaa. Palvelumme tuotetaan moderneilla, perinteistä tekniikkaa vähemmän energiaa kuluttavilla pilvipalvelimilla. Lisäksi palveluntarjoajamme ostaa päästövähennysoikeuksia, joilla toteutetaan tuulivoimahankkeita ympäri maailman!

2) Toimistollamme sekä tuotannoissa käytämme tuuli- ja vesivoimaa sekä uusiutuvaa kaukolämpöä.

3) Kuljemme matkamme biokaasulla, sähköllä tai julkisilla kulkuvälineillä. Näin kuvausmatkojen hiilidioksidipäästöt ovat mahdollisimman pienet, jopa nollissa!

4) Livekirkko ry ja sen tuottamat palvelut toimivat vain internetissä.
Esimerkiksi Facebook ja YouTube kuluttavat paljon sähköä ja tämän myötä internetin käytöstä syntyy hiilidioksidipäästöjä. Tällä hetkellä meillä ei ole rahoitusta hyvittää kaikkia eri videoiden katselukerroista ja sosiaalisen median tavoitettavuudesta syntyneitä päästöjä, mutta yritämme tehdä aidosti parhaamme! Istutamme Suomessa metsää hiilinieluksi, jotta voimme askel askeleelta parantaa käyttäjiemme internetin käytön ympäristöystävällisyyttä. Vielä jonain päivänä Jumalan sanan kohtaaminen Livekirkossa voi olla täysin päästötöntä – vastuullista Sanaa.